Aktuální verze: 4.0.3 (Ice Cream Sandwich) / 16.12.2011 .... Do něj je možné nainstalovat ADT plugin, který ulehčuje práci s Android projektem. Vývojáři ovšem
Přejít na stránku
tak jsem nainstaloval asi 5 her když chci nainstalovat další třeba raging thunder2 nebo angry birds tak mi ZTE Blade Cyanogemod9 Alpha5 Android 4.0.3!
Přejít na stránku
Do legendárního zařízení HTC HD2 si nyní můžete bez problémů nainstalovat nejnovější verzi operačního systému Android. Konkrétně se jedná o verzi 4.0.3.
Přejít na stránku
23. prosinec 2011 Android 4.0.3 na tabletu. Den poté se podařilo upgradovaný Android 4.0 spustit i na prvním tabletu. Vývojář z XDA ho úspěšně nainstaloval na
Přejít na stránku
17. prosinec 2011 Štítky: aktualizace, Android 4.0.3, ice cream sandwich, ICS, nexus S, video balík aktualizace, OTA stahuje právě tento balík a ten nainstaluje.
Přejít na stránku
před 13 hodinami Manuální aktualizace telefonu Nexus S na Android 4.0.3 (ICS) tablet Ainol Novo7, ktorý ma nainštalovaný Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
Přejít na stránku
19. prosinec 2011... všechny telefony Nexus S na novou verzi Androida ICS 4.0.3. z našich článků, doporučuji nainstalovat nejprve čistého Androida 2.3.6 a až
Přejít na stránku
[ROM][CM9][ICS] Android 4.0.3 BUILD 14. do system/app. Rebot a nenaslo mi tu aplikaciu tak som na nu klikol a uz to slo aj instalovat.
Přejít na stránku
Android 4.0.3 jsem dle tvého návodu nainstaloval. Objevilo i se logo android. Ale Android 4 se nějak nechce doinstalovat . Čekám už 1/2 hod a nic. Nevíš jaký to
Přejít na stránku
21. leden 2012 Poslední přidaná verze je Android 4.0.3. Díky Android SDK můžete instalovat aplikace rovnou z počítače, anebo použít ADB command shell na
Přejít na stránku
K těmto výsledkům zatím nejsou žádné příspěvky.
Jak aktualizovat android Jak přeinstalovat android Jak nainstalovat android 4.0.3 Root android 4.0.3